Bi-conferentie 2019

Eind september van het vorig jaar heeft het bestuur van het LNBi moeten besluiten om de BiCon 2018 uit te stellen, omdat er hard gewerkt wordt aan het vergroten van de organisatie en een nieuwe structuur in onze werkstijl. Inmiddels zijn we weer in het nieuwe jaar beland en heeft het bestuur LNBi besloten om in het najaar (eind oktober/november) een BiCon 2019 te houden. Dit kan alleen als alles haalbaar is: vrijwilligers die dit mee willen helpen om te organiseren; organisatorisch en financieel rond en natuurlijk ruimvoldoende deelnemer/bezoekers aan deze happening.

De Commissie Evenementen – werkgroep BiCon is dus op zoek naar vrijwilligers, die ons als bestuur willen helpen met het organiseren van dit congres. Ben je creatief, een techneut, een organisatorisch talent of vind je het juist helemaal een uitdaging om dit bi-evenement tot iets grandioos te coördineren, mail dan naar info@hollandbicon.nl. Heb je eerst nog vragen, dan kun je die ook via dit emailadres stellen.

Dus lijkt het jou leuk om een bijdrage te leveren aan Bi-Visibility door mee te helpen aan dit evenement, schrijf je dan in als vrijwilliger via info@hollandbicon.nl.

VRIJWILLIGERS GEZOCHT!!